Jönköpingskontoret fortsätter att växa

Denna artikel är del 4 av 5 i nyhetsbrevsutgåvan 2014 - #3

För drygt ett år sedan öppnade vi vårt Jönköpingskontor och personalstyrkan fortsätter att växa i takt med nya uppdrag i regionen. Flera nya medarbetare har nyligen anställts och till hösten kommer vi rekrytera fler behandlingsfamiljer för att möta efterfrågan på våra tjänster.

På kontoret kommer vi också satsa på flera utbildningar, som t.ex. vår familjehemsutbildning ”Ett hem att växa i”. Utbildningen är till för behandlingsföräldrar i våra behandlingsfamiljer, och har tidigare genomförts i Västervik och Vimmerbyregionen. Personalen kommer också att utbildas i mentaliseringsbaserad teori och anknytningsutredningar.

Våra nya medarbetare i Jönköping:
Maria Johansson, Behandlingssamordnare.
Liselott Josefsson, Leg. psykolog och Leg. barn- och ungdomspsykoterapeut.
Kristina F Rosenquist, Leg. psykolog och Leg. barn- och ungdomspsykoterapeut.
Karin Brunbäck, Behandlingssamordnare.
– Vi är mycket nöjda med våra rekryteringar och tillsammans har vi en gedigen kunskap och erfarenhet, berättar Karin Zöögling, platschef på Jönköpingskontoret.