Gåva till barncancerfonden

Denna artikel är del 4 av 4 i nyhetsbrevsutgåvan 2014 - #4

Många av er uppmärksammade att vi på Tjust behandlingsfamiljer inte skickade några traditionella julkort. Vi valde istället att stödja Barncancerfonden genom att köpa deras digitala julkort, Hopp.

Barncancerfonden arbetar med  att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver. Varje år drabbas cirka 300 familjer i Sverige av det ofattbara, att ett barn får en cancerdiagnos. Barncancerfonden arbetar för att underlätta livet för de här familjerna. En av de främsta uppgifterna är att finansiera forskning och utbildning inom barncancerområdet.

Vi tycker att det känns naturligt att bidra till Barncancerfondens arbete då det på sätt och vis ligger nära det arbete vi själva gör för att barn, ungdomar och deras familjer skall få möjlighet att må bra och kunna växa och utvecklas.

Läs mer om Barncancerfondens arbete på http://www.barncancerfonden.se/