Norrköpingskontoret öppnar

Denna artikel är del 1 av 4 i nyhetsbrevsutgåvan 2014 - #4

Den första februari startar kontoret i Norrköping sin verksamhet i Norrköping Science Park. Vi är mycket glada att vi har kunnat rekrytera så erfaren och kompetent personal.

Platschef Anna-Karin Åkerman, tidigare verksam på kontoret i Västervik, har under hösten arbetat med rekrytering av behandlingsfamiljer och behandlingssamordnare (konsulenter). Vi välkomnar nu två nya behandlingssamordnare – Ibrahim Tekmen och Ninni Lagerdahl. Båda har en lång erfarenhet från arbete inom socialtjänst och behandlingshem för barn och ungdomar. Ibrahim kommer närmast från arbete inom familjerätt och Ninni har närmast arbetat med arbetsrehabilitering.

Vi har också ett flertal familjehem som vi står i startgroparna för att inleda samarbete med.  Våra familjer finns i närheten till Norrköping med ca 1 tim resa. I norr sträcker sig vårt nya arbetsområde till Vagnhärad och i söder till Gamleby. Västerut sträcker vi oss till Motala och Mjölby.