Tjust Behandlingsfamiljer Årets Tillväxtföretag

Denna artikel är del 1 av 3 i nyhetsbrevsutgåvan 2015 - #3

På den årliga Tjustgalan i Västervik den 26 september, vann Tjust Behandlingsfamiljer det prestigefyllda priset som Årets tillväxtföretag i Västerviks kommun.

Under Tjustgalan delas varje år flera olika priser ut till företagare. Kriterier för Årets Tillväxtföretag är att det går till ”Nyskapande person eller företag i Västerviks kommun som visat prov på kreativ utveckling och genererat affärsmöjligheter inom verksamhetsområdet”. Priset utses och delas ut av näringlivsbolaget Västervik Framåt AB, och mottogs av Charlotte och Fredrik Lindwall.

charlotte-lindvallfredrik_lindvall

Att Tjust Behandlingsfamiljer uppmärksammats och prisats beror delvis på företagets starka och lyckade utveckling av flera etableringar på andra orter under senare år I kombination med Charlotte och Fredriks framgångsrika ledarskapsförmågor.

Skillnad I unga människors liv

Charlotte Lindwall menar att både hon och Fredrik alltid varit intresserade av andra människor och är genuint nyfikna, vilket också återspeglar sig till alla medarbetare, som bidrar till företagets framgångar.

– Det är superkul att vår utveckling uppmärksammas av Västervik Framåt kommenterar Fredrik Lindwall, och fortsätter; vi tycker att det är modigt och positivt av Västervik Framåt att välja ett företag från vård- och omsorgsbranschen – en bransch där privata aktörer inte alltid betraktas ur ett positivt sammanhang. Trots att det är en bransch som sysselsätter 160.000 människor och där många företagare är kvinnor. Vi är glada för att vi tillsammans med våra uppdragsgivare och personal gör skillnad i unga människors liv.