Ny platschef i Vimmerby

Denna artikel är del 3 av 3 i nyhetsbrevsutgåvan 2017 - #2

Vi är väldigt glada att vi har lyckats rekrytera Annika Kratz som ny platschef till vårt Vimmerbykontor. Annika har lång och gedigen erfarenhet från socialtjänsten och ledande befattningar.

Annika är socionom i botten med flera vidareutbildningar inom systemiskt familje- och nätverksarbete. Annika är Kälvestensutbildad och har gått flera olika ledarutvecklingsprogram. Hon kommer senast från en tjänst som chef för Individ- och familjeomsorgen i Oskarshamn, där hon lett verksamheten sedan 2010. Annika har tidigare varit enhetschef/sektionschef för Ungdomscenter samt Familjecenter Råd och Stöd i Oskarshamn. Annika har innan hon blev chef arbetat som socialsekreterare och 1:e socialsekreterare under flera år. Under en kortare tid har Annika också varit föreståndare på ett HVB i Småland.

–     Jag tycker om att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med andra och att kunna göra en positiv skillnad för medarbetare och klienter, menar Annika Kratz.

Fler rekryteringar för att möta efterfrågan

Vår gemensamma målsättning är att utöka vårt kontor i Vimmerby med flera rekryteringar för att möta efterfrågan på våra tjänster. Med bibehållen kvalité ska vi öka förmågan att ta emot barn och ungdomar i våra behandlingsfamiljer.