Tjust Behandlingsfamiljer söker dig?

Denna artikel är del 5 av 5 i nyhetsbrevsutgåvan 2020 - #1

Våra kontor i Norrköping och Västervik växer och söker fler medarbetare. Har du rätt bakgrund och erfarenhet? Är du sugen på att börja arbeta med oss? Nu har du chansen! Gå in på vår hemsida och läs mer om tjänsterna. Vi ser framemot att träffa dig, vem vet kanske är det just du som kommer bli en del av vårt team. Läs arbetsbeskrivningen här:

www.tjustbehandlingsfamiljer.se/lediga-tjanster-intresseanmalan/

Arbetsbeskrivning

Du bedriver kvalificerat behandlingsarbete med inriktning på barn och ungdomar. Som Behandlingssamordnare blir du en del av de team som finns kring barn och unga som placeras i våra behandlingsfamiljer. Teamen består av barnets familjehem, behandlingssamordnare, psykolog och psykiatriker. Din roll innebär att du leder arbetet med att förverkliga genomförandeplanen, rapporterar till våra uppdragsgivare om hur behandlingen utvecklas, och håller i såväl behandlingskonferenser som vägledningar.

Du ansvarar för samarbetet med placerande samt förvaltning, men avlastar också behandlingsfamiljen i kontakterna med det biologiska nätverket. Du samarbetar och vägleder skolans personal runt barnet/ungdomen utifrån personens individuella behov och resurser. Du vägleder och handleder såväl behandlingsfamiljen som skolans personal runt den unge, utifrån ett relationellt perspektiv, för att nå målen i genomförandeplanen.

I syfte att följa den unges utveckling ansvarar du för återkommande uppföljning utifrån standardiserade utvärderingsinstrument, vilket också innebär en kvalitetssäkring av behandlingsarbetet.

Vi arbetar utifrån ett relationellt-psykodynamiskt perspektiv och sedan ett par år tillbaka är även mentaliseringsteorin implementerad i vår verksamhet, tillsammans bildar de en viktig grundpelare i vårt arbete, där behandlingsfokus ligger i själva samspelsprocessen.

Tjänsten omfattar heltid eller enligt överenskommelse. Du har egen handledning i grupp på ditt arbete. I arbetet ingår beredskapstjänstgöring enligt rullande schema. I övrigt är arbetstiden förlagd på dagtid med någon kväll då och då efter egen planering.