Nya medarbetare!

Denna artikel är del 4 av 5 i nyhetsbrevsutgåvan 2020 - #3

Vi kan glatt meddela att vi nu rekryterat två nya kompetenta medarbetare. I  Augusti börjar socionomen Lina Edelborg sin nya tjänst hos oss i Västervik. Och i September ansluter sig Minela Maasovi till vårat team i Norrköping, även hon utbildad socionom.

Lina  kommer senast från en tjänst som seniorhandläggare för utredning -och placeringsgruppen barn-och familj i Vimmerby kommun. Hon har många års erfarenhet från både utredning och behandling inom socialtjänsten.

Minela  har tidigare arbetat som samordnare i IHF teamet (Intensiv Hemmabaserad Familjebehandling) i Norrköpings kommun och har precis som Lina, en lång erfarenhet av behandlingsarbete inom socialtjänsten.

Vi ser fram emot hösten och önskar både Lina och Minela varmt välkomna ombord!