Behandlingsfamiljer sökes

Länk till intresseanmälan »

Vi söker fler familjer som vill arbeta med behandling i sitt hem av barn/ungdomar, vilka är i behov av att få växa och utvecklas i en ny miljö. Vi behöver familjer med humor, humör, livserfarenhet och rymliga hjärtan.

Som behandlingsfamilj ger ni en nära relation, trygghet och en berikande miljö vilket främjar den spontana läkningen för barn/ungdomar som är i mycket stort behov av detta. Att ta emot ett barn eller förälder med barn i sitt hem är ett spännande åtagande. Vad som krävs är viljan till personlig utveckling, en portion humanism och god samarbetsförmåga.

Ni erbjuds heltidsanställning och tillsammans arbetar vi utifrån behandlingsmål. Vi stöttar med stödteam, beredskap dygnet runt och utbildning. Som behandlingsfamilj tillhör ni en grupp av flera behandlingsfamiljer.

Vi söker familjer runt Vimmerby, Västervik, Jönköping och Norrköping.

Vi söker också familjer som kan ställa upp som avlastningsfamilj någon helg ibland.

För mer information, se kontaktpersoner nedan.
 För intresseanmälan, klicka här

Jennie Sjöblom, Rekryteringssamordnare 0490-344 36,
jennie (at) tjustbehandlingsfamiljer.se

Jenny Johansson, Platschef Västervik 0490-343 38,
jenny.j (at) tjustbehandlingsfamiljer.se

Matilda Agebjörn, Platschef Vimmerby 0492-14681,
matilda (at) tjustbehandlingsfamiljer.se

Karin Zöögling, Platschef Jönköping 036-8602021,
karin (at) tjustbehandlingsfamiljer.se

Gunilla Nyström, Platschef Norrköping 011-3004853,
gunilla (at) tjustbehandlingsfamiljer.se