Kontinuitet vid förändring

Denna artikel är del 3 av 5 i nyhetsbrevsutgåvan 2021 - #4

Tjust behandlingsfamiljer får en ny verksamhetschef och två nya platschefer.

I samband med att Tjust Behandlingsfamiljer fått nya ägare, har det varit viktigt för Fredrik och Charlotte att säkerställa kontinuitet i verksamheten och sättet att arbeta.

– I första hand har vi därför velat rekrytera internt, säger Fredrik Lindwall. Ny verksamhetschef och föreståndare efter Fredrik kommer Gunilla Nyström att bli. Gunilla har tidigare varit platschef vid kontoret i Norrköping sedan 2018. Gunilla har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med socialtjänstens barn i olika former. Gunilla är leg. psykolog i botten. 

Ny platschef i Norrköping efter Gunilla blir Louice Gladh. Louice har arbetat sedan 2015 som behandlingssamordnare vid Norrköpingskontoret och sista tiden som teamsamordnare. Louice är beteendevetare och har även hon lång erfarenhet från socialtjänst, HVB och SIS.

Charlotte lämnar sin tjänst som platschef i Vimmerby och ersätts av Mathilda Agebjörn. Mathilda har arbetat sedan 2015 som behandlingssamordnare på Vimmerbykontoret. Mathilda är socialpedagog och har även lång erfarenhet från HVB.

– Vi känner oss väldigt glada och trygga med att verksamhetens värdegrund och förhållningssätt lever vidare tack vare dessa interna rekryteringar nu när vi lämnar, säger Fredrik och Charlotte. 

– Att säkra kvalité och förhållningssätt har varit vår första prioritering vid övertaget av Tjust Behandlingsfamiljer och är därför väldigt glada och nöjda med dessa interna rekryteringar, säger Attendos regionchef Lotta Hansson.