Socionomdagarna 2021

Denna artikel är del 4 av 5 i nyhetsbrevsutgåvan 2022 - #1

I november medverkade Tjust Behandlingsfamiljer återigen på Socionomdagarna efter uppehåll 2020 med anledning av Corona. Under två dagar fanns vi på Stockholmsmässan med den stora montern. 

På plats dessa dagar var verksamhetschef Gunilla Nyström, platscheferna från respektive kontor, Jenny Johansson från Västervik, Karin Zöögling från Jönköping och Matilda Agebjörn från Vimmerby (saknades gjorde Louise Gladh från Norrköping). Även utvecklingsledare Konny Lindblom och rekryteringssamordnare Jennie Sjöblom fanns på plats, så det var ett stort och peppat gäng som bemannade montern.

– Vi upplevde att det var givande dagar på mässan, och vi mötte många härliga och glada gäster i montern, både många nya kontakter och även en hel del gamla bekanta och etablerade kunder. Det är alltid den kombinationen som gör det så roligt på mässor, att få skapa nya kontakter och berätta om vår verksamhet men också att få träffa nöjda kunder som gärna kommer fram och delar sina goda erfarenheter av våra insatser, berättar Jennie.

– Vi tar med oss de goda samtalen när vi nu går in i 2022, och skapar nya möjligheter och blickar framåt. Under året kommer vi synas på flera mässor runt om i landet, men vi återkommer också till socionomdagarna även detta år såklart, avslutar Jennie.

Jennie Sjöblom, rekryteringssamordnare