Utvecklingsledare med placering i Norrköping

Tjust Behandlingsfamiljer arbetar med kraftigt förstärkt familjehemsvård för barn och ungdomar sedan 2004. Vi är i ett expansivt skede med utveckling på flera områden. Nu söker vi en innovativ och engagerad utvecklingsledare med placering i Norrköping.

Vi söker dig med humor, humör, livserfarenhet och ett rymligt hjärta. Som utvecklingsledare kommer du att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med Tjust Behandlingsfamiljers ledningsgrupp. I din roll som utvecklingsledare är du direkt underställd verksamhetschef.

I din roll har du överblick över pågående projekt och arbeten vilket kan skapa synergieffekter inom organisationen.

Arbetsuppgifter
Du är bland annat ansvarig för att: 

  • Utveckla och vårda vårt kvalitets- och ledningssystem.
  • Följa upp verksamhetens mål och utfall. 
  • Årligen sammanställa och analysera avvikelser, klagomål och tillbud.
  • Skriva årlig kvalitetsberättelse och patientsäkerhetsberättelse.
  • Administrativt leda arbetet vid årlig egenkontroll.
  • Delta i anbudsskrivande vid upphandling av nya vårdavtal.
  • Utveckla verksamhetens administrativa arbete genom ökad digitalisering.
  • Årligen genomföra undersökningar av arbetsmiljön, sammanställa dessa och tillsammans med platschef genomföra skyddsronder, riskbedömningar och ta fram handlingsplaner. 

Din erfarenhet och kompetens
Relevant högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för området. Du har erfarenhet av utvecklings/innovationsarbete och av att leda projekt. Vi ser gärna att du har utbildning inom innovationsområdet och projektledning. Kommunikation och dokumentation är en viktig del i rollen och du behöver en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du även att du har goda kunskaper i engelska. Du har god datorvana och mycket goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är ett krav.

Som person är du utvecklingsinriktad och har förmågan att väcka nyfikenhet och engagemang hos andra. Du är en problemlösare och visar mod och kraft att genomföra beslut, du har vilja, driv och vision att genomföra förändringar. Vi vill att du kan hantera flera arbetsuppgifter/projekt parallellt. Vidare är du strukturerad och systematisk med ett helhetsperspektiv. Du trivs i sociala sammanhang.

Urval sker löpande. 

För mer information besök www.tjustbehandlingsfamiljer.se eller kontakta verksamhetschef Gunilla Nyström på 011-300 48 53. 

Ansökan
Ansökan skickas till gunilla (at) tjustbehandlingsfamiljer.se