Behandlingsförälder på branschmässa i Stockholm

Denna artikel är del 1 av 4 i nyhetsbrevsutgåvan 2023 - #3

Under våren har vi haft det stora nöjet att ha en av våra duktiga behandlingsföräldrar, Kim, med oss ut på branschmässa för att träffa våra kunder och uppdragsgivare.

Under dagen passade många kommuner på att stanna till och prata med Kim och lyssna på hennes berättelse om hur det är att vara behandlingsfamilj hos Tjust Behandlingsfamiljer.

– Det har varit jättekul och intressant att få träffa kunder och framförallt att få så mycket positiv feedback och att så många känner till oss och är så nöjda med det arbete vi gör med våra placerade barn och ungdomar, berättar Kim.

Att vara del av ett team

Kim belyser särskilt det stöd hon upplever att hon får i arbetet som behandlingsfamilj men också det goda i att vara en del av ett behandlingsteam som hjälps åt att bära placeringen och att tillsammans få barnen att trivas och utvecklas i sitt sammanhang.