Tjust Behandlingsfamiljer på Swedish Floorball Open

Denna artikel är del 5 av 5 i nyhetsbrevsutgåvan 2023 - #4

Sveriges största utomhusturnering i innebandy, Swedish Floorball Open, gick i juli i Västervik. Nytt för i år var att Tjust behandlingsfamiljer är med som samarbetspartner till turneringen.

Rörelse och aktivitet är viktigt för alla och speciellt för våra barn och ungdomar. I vårt arbete på Tjust Behandlingsfamiljer kan vi se en stark koppling mellan fysisk aktivitet och god hälsa.

Vinnare av lagplats
– Vi hade lottat ut en lagplats och vinnande lag som fick en gratis plats var Philip Charlsen och hans kompisar från Växjö och ”Växjö Snipers”, berättar Jennie And Sjöblom, rekryteringssamordnare på Tjust Behandlingsfamiljer.

Jennie var själv på plats under turneringen och berättar vidare:

– Personal från flera av våra kontor var där och hejade på alla spelande ungdomar. Det var fantastiska dagar att se glädjen och engagemanget hos både barn och vuxna. Hur de brinner för sin sport och för sitt lag.

– Vi passade också på att ägna en tanke åt alla de barn som inte är lika lyckligt lottade och får vara en del av ett familjeengagemang eller av en lagkamratskap. Vi hade glädjen att träffa flera familjer som var som var nyfikna på att öppna sina hem för ett barn eller ungdom framöver.

Läs mer om Swedish Floorball Open här: www.swedishfloorballopen.se.